Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Meer
Het Meer
Het Meer is een magisch-realistisch, spannend verhaal over het zoeken naar een werkelijkheid waarin schoonheid, vrijheid, en verbeelding niet langer ontbreke... »
 
 
 
 
 

Het lichte duister
Het lichte duister
Harman Nielsen schrijft gestaag verder aan zijn magnus opus over Het Verscholen Volk, de meest geroemde en best geschreven fantasyreeks van Nederlandse bodem... »
 
 
 
 
 

Impasto
Impasto
Nieuw in 2008.<br/>Een teruggetrokken levende kunstschilder wordt onverwacht bezocht door een vrouw die hij tien jaar tevoren, als diplomaat, in Sarajevo hee... »
 
 
 
 
 

Vrouw met litteken
Vrouw met litteken
In Vrouw met Litteken, het zelfstandig te lezen vervolg op Impasto (2008), wordt een intiem portret geschilderd van zeer uiteenlopende personages en hun onde... »
 
 
 
 
 

De Laatste Jacht
De Laatste Jacht
fantasyroman. Als in de slavenschepen van de K'zan de Aardse bevolking wordt... »
 
 
 
 
 

Michelangelo's marmer
Michelangelo's marmer
Michelangelo's Marmer »
 
 
 
 
 

Esther
Esther
Esther »
 
 
 
 
 

De Hoge Stad
De Hoge Stad
De Hoge Stad is boek drie uit de romancyclus Het Verscholen Volk, een verhaal dat in de toekomst speelt en waarin in Het Verscholen Volk niet de sterksten ma... »
 
 
 
 
 

De oudste zang
De oudste zang
De Oudste Zang is het vijfde verhaal uit de kronieken van het Verscholen... »
 
 
 
 
 

Nevels Kind
Nevels Kind
Nevels Kind zet de vertellingen voort over de lotgevallen van Mus en de zijnen, de laatste Sprekers van het Verscholen Volk. Weer is een dozijn jaren voorbij... »