Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Teaming
Teaming
TEAMS ZIJN DE AFGELOPEN DECENNIA BELANGRIJKER ÉN DYNAMISCHER GEWORDEN. Ruim 85% van de beroepsbevolking werkt in een of meerdere teams tegelijkertijd. Teams... »
 
 
 
 
 

SuperVISIE
SuperVISIE
Het boek dat verdergaat waar de megabestseller Kus de visie wakker stopte.<br/><br/>Wanneer het woord 'visie' valt, beginnen sommigen vies te kijken. Premier... »
 
 
 
 
 

Bizboost!
Bizboost!
Kickstart Voor Nieuwe Prestaties »
 
 
 
 
 

Positieve teams
Positieve teams
 »
 
 
 
 
 

We hebben er zin in!
We hebben er zin in!
We hebben er zin in! Zo dus: - Aandacht in plaats van automatismen - Positieve verbinding in plaats van negativisme - Ambitie in plaats van aanpassing - Gedr... »
 
 
 
 
 

Vaart maken
Vaart maken
Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max presteren. Dat is wat oceaanzeilers die aan de Volvo Ocean Race deelnemen doen. Onder loodzware om... »
 
 
 
 
 

Giftig gedoe op de werkplek
Giftig gedoe op de werkplek
Het is niet te geloven. Jaarlijks zijn er bijna 2,5 miljoen incidenten met giftig gedoe op de werkplek. Waar gaat het dan om? Wat houdt giftig gedoe in en wa... »
 
 
 
 
 

Werkvuur
Werkvuur
Onze manier van werken werkt niet meer. De hooggespannen verwachtingen van het nieuwe werken zijn niet waargemaakt. De toekomst van het werk staat onder druk... »
 
 
 
 
 

Psychologische veiligheid
Psychologische veiligheid
Het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven? Psychologische veiligheid. Het zorgt voor een klimaat waarin onderling vertrouwen gekoppeld wordt aan vr... »