Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jubileumomnibus 145
Jubileumomnibus 145
Jubileumomnibus 145 is een bundeling van de mooiste familieromans, met aan het eind twee korte verhalen van auteurs in dit genre. Deze jubileumomnibus heeft ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Deze vijfling wordt geopend met het romantische Morgenlicht van Heleen van Rooyens idool Leni Saris. Annie Oosterbroek-Dutschun neemt dan het stokje over met... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 108
Jubileumomnibus 108
In de jubileumomnibussen worden steeds drie complete romans en twee korte verhalen bij elkaar gevoegd tot een heerlijke omnibus, die gegarandeerd voor urenla... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 122
Jubileumomnibus 122
Deze Jubileumomnibus opent met de roman Stil verlangen van Henny Thijssing-Boer, gevolgd door Huis halverwege van Leni Saris en Dusty durft het leven aan van... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Jubileumomnibus 129: een bundeling van drie romans en twee korte verhalen. Jubileumomnibus 129 bevat de boeken Viermaal is scheepsrecht van Henny Thijssing-B... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 135
Jubileumomnibus 135
Vijfentwintig jaar na de Eerste jubileumomnibus verschijnt Jubileumomnibus 135. Een jubileum dus voor de jubileumomnibus, die ook nog eens in een nieuw jasje... »
 
 
 
 
 

Mireille aanvaardt het leven
Mireille aanvaardt het leven
Mireille aanvaardt het levenMireilles ouders zijn gescheiden en Mireille woont sinds jaar en dag bij haar moeder. Als die een nieuwe vriend krijgt, zoekt Mir... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 139
Jubileumomnibus 139
Het is weer heerlijk wegdromen bij Jubileumomnibus 139, te beginnen met de roman Scheepje van papier door Jos van Manen Pieters. Ook zijn de complete romans ... »
 
 
 
 
 

Zevenennegentigste jubileumomnibus
Zevenennegentigste jubileumomnibus
Een voortdurend succesnummer: vijf topauteurs in één bandDrie onverkorte verhalen en twee novelles of korte verhalen van bekende auteurs. Deze omnibus vang... »