Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde dimensie
De vierde dimensie
De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden ... »
 
 
 
 
 

Perron 7
Perron 7
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken.

Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge a... »
 
 
 
 
 

KI
KI
Ki, het verhaal
kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) ... »
 
 
 
 
 

Qi
Qi
 »
 
 
 
 
 

De vijfde dimensie
De vijfde dimensie
Stap in de wereld van de vijfde dimensieAlles in je leven gebeurt met een reden en met het doel om je unieke levenspad te vormen en je diepste zelf te leren ... »
 
 
 
 
 

Kracht van binnenuit
Kracht van binnenuit
Ki-PakketMet dit pakket Ki- boeken krijgt u 20% korting op de verkoopprijs van de losse boeken: " Ki, kracht van binnenuit" (isbn 978 907 9677108) en "Ki wer... »
 
 
 
 
 

Eindeloos
Eindeloos
Een spirituele reis naar de magie van het leven. Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Toch krijgt ook hij niet alles in zijn schoot g... »
 
 
 
 
 

Ki Sport
Ki Sport
Ki-sportSporten vanuit ontspanning en oerkrachtKi-sport combineert de voordelen van sporten met de positieve effecten van Ki. Een andere manier van sporten i... »
 
 
 
 
 

Ki, kracht van binnenuit
Ki, kracht van binnenuit
Ki, kracht van binnenuit<br/>In het spannende en aangrijpende boek 'Ki, kracht van binnenuit' maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogensch... »
 
 
 
 
 

De Vijfde Dimensie
De Vijfde Dimensie
 »