Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Hotel Inc. Instructiewerkmap Meewerkend Ondernemer Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 4 en 5 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca. Voori... »
1 en 2 Hotel Inc. Manager Ondernemer 1 En 2 Bronnenboek »
Gastronomie In deze module van Tendens GHV komen alle onderdelen van gastronomie aan bod: van basis bereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan advis... »
Tendens Gastheer/-vrouw Instr.wrkbk & code niv.2 Het uitgangspunt voor de cursist is het zogenaamde instructie/-werkboek. Dit is een map met modules waarin allerlei opdrachten zijn gerangschikt volgens het ... »
Orientatiemodule In deze oriĆ«ntatiemodule van Tendens GHV maken de studenten kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiĆ«ne, beroepen e... »