Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Super speurder
Super speurder
Ranger – Super speurder<br/><br/>Luuk en zijn klasgenoten Sem en Rosemijn zorgen tijdelijk voor de herdershond Ranger. Het dier blijkt dol te zijn op speure... »
 
 
 
 
 

Slecht nieuws
Slecht nieuws
Sammie – Slecht nieuws!<br/><br/>Sammie en haar vriendinnen Anne-Fleur, Rixt en Sofie zijn in hun vrije tijd vooral bezig met hun pony’s Floriske en Fern. ... »
 
 
 
 
 

Wat nu?
Wat nu?
Ranger Wat nu?
Rosemijn woont nog maar kort in Steindorp.
Zij wil graag onderzoeken wat er aan de hand is in de geheimzinnige villa aan de overkant van de ri... »
 
 
 
 
 

Mooi niet! Dus wel!
Mooi niet! Dus wel!
Sofie en haar vriendinnen Sammie, Rixt en Anne-Fleur zijn uit hun doen.<br/>Want Sofie zal met haar ouders teruggaan naar Amerika.<br/>Dat kan toch niet zoma... »
 
 
 
 
 

Stoere Meiden
Stoere Meiden
 »
 
 
 
 
 

Opgezadeld!
Opgezadeld!
Sammie woont in Slootmeer samen met haar vriendinnen Anne-Fleur, Rixt en Sofie. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. Ze doen alles samen en maken heel... »
 
 
 
 
 

IJskus
IJskus
Zeven kinderen uit Woudega vormen samen het schaatsclubje De IJsblinkers. Twee van hen, Brecht en Jurre, sluipen een boerderij binnen, nadat Brecht daar iets... »
 
 
 
 
 

Never nooit!
Never nooit!
Ranger Never nooit !
Ranger Never nooit!
Henriëtte Kan Hemmink
Never nooit!
Henriëtte Kan Hemmink
Ranger
ISBN978-90-454-1128-69789045411286Sem, Rosem... »
 
 
 
 
 

Echt gaaf!
Echt gaaf!
Liza Lienhout heeft pas een paar dagen een verzorgpony, als ze besluit ermee naar een ponykeuring te gaan. Dat vraagt natuurlijk wel wat training, zowel voor... »