Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alle seizoenen
Alle seizoenen
Woezel en Pip spelen met het lammetje in de lente, bouwen een kasteel op het zomerstrand, vangen herfstblaadjes en schaatsen zo de winter in! In elk seizoen ... »
 
 
 
 
 

Samen spelen
Samen spelen
Woezel en Pip spelen elke dag met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en de Zingende Tulpjes. Ze doen tikkertje en verstoppertje, geven eencircusvoorstelling en... »
 
 
 
 
 

Fantasie verhaaltjes
Fantasie verhaaltjes
 »
 
 
 
 
 

Zoveel te vieren
Zoveel te vieren
Het is een heerlijke dag in de Tovertuin.De vriendjes spelen regenspelletjes, schilderen alle mooie dingen die ze zien, plukken zelf graan, delen pannenkoeke... »
 
 
 
 
 

Samen tellen
Samen tellen
Woezel en Pip leren tellen in de Tovertuin.
Kun jij al tot tien tellen?
Leer het samen met Woezel en Pip.
 »
 
 
 
 
 

Land van je ogen dicht
Land van je ogen dicht
Tanden schoon? Pyjama aan?En lig je zacht? Het wordt al nacht. Kom, we gaan.Voorbij de maan en sterrenlicht,naar het Land van je ogen dicht.Een betoverend ve... »
 
 
 
 
 

Hallo Nederland!
Hallo Nederland!
Dit is het nu al succesvolle eerste deel van een nieuwe reeks kartonnen Woezel en Pip panoramaboekjes. In 'Hallo Nederland!' rennen de vrolijke vriendjes doo... »
 
 
 
 
 

Gevoeletjes
Gevoeletjes
Met behulp van getekende gezichtjes vertellen Woezel en Pip over hun 'gevoeletjes'.Een lief verhaaltje over het herkennen van emoties en over 'samen spelen, ... »
 
 
 
 
 

Wat doe jij vandaag?
Wat doe jij vandaag?
'Goeiemorgen!' Woezel is al vroeg wakker. 'Wat gaan we doen vandaag?' vraagt Pip. Beleef de belangrijkste dagrituelen met Woezel en Pip, van opstaan tot slap... »