Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niemandsland
Niemandsland
Justus, een gevoelig kind, groeit op in een harmonieus gezin. Hij heeft het er goed met zijn zusjes en zijn ouders. Als hij negen jaar is, overlijdt plotseli... »
 
 
 
 
 

Badwater
Badwater
'Badwater' is de tweede grote roman van Guurtje Leguijt over jonge mensen zonder (liefdevolle) ouders. Leguijt heeft zich na haar succesvolle roman 'Niemands... »
 
 
 
 
 

Rugzak
Rugzak
Koen draagt een groot geheim met zich mee. Maar daarmee werkt hij zichzelf behoorlijk in de nesten. Als zijn pleegbroertje Jorn op de middelbare sc... »
 
 
 
 
 

Badwater
Badwater
Badwater is de tweede grote roman van Guurtje Leguijt over jonge mensen zonder (liefdevolle) ouders. Leguijt heeft zich na haar succesvolle roman Niemandslan... »
 
 
 
 
 

Goed bedoeld
Goed bedoeld
Goedbedoeld »
 
 
 
 
 

Het drieluik en andere verhalen
Het drieluik en andere verhalen
Drie verhalen voor thuis of onderweg door Lijda Hammenga, Guurtje Leguijt en Joke Verweerd: Het drieluik, Zwijgen en Na goud... »
 
 
 
 
 

Langverwacht
Langverwacht
Kerstfeest vieren met de gemeente, de zondagsschool, de kinderclub, de jeugdvereniging, de mannen- of vrouwenvereniging of de seniorenclub: gedurende de hele... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen voor volwassenen / 1
Kerstverhalen voor volwassenen / 1
Vier kerstverhalen voor volwassenen. Geschreven door Janne IJmker, Guurtje Leguijt, Nelleke Scherpbier en Cees Pols. De verhalen zijn afkomstig uit 'Langverw... »
 
 
 
 
 

Niemandsland
Niemandsland
'Niemandsland' is een indringende roman over de jonge Justus, die vanwege de dood van zijn moeder in de jeugdzorg terechtkomt. Hij voelt zich wanhopig en een... »
 
 
 
 
 

Heibel in m'n hoofd
Heibel in m'n hoofd
Over omgaan met autisme<br/><br/>In sommige opzichten lijkt Maarten een gewone jongen, die graag gaat zwemmen, geheime hutten bouwt en pannenkoeken erg lekk... »