Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een kalfslederen onderbroek
Een kalfslederen onderbroek
Gummbah is inmiddels niet meer weg te denken als tekenaar in de Volkskrant,... »
 
 
 
 
 

Meanwhile, between two eternities of darkness
Meanwhile, between two eternities of darkness
Nu Gummbah in bijna heel Nederland en Vlaanderen beroemd en berucht is, wordt het tijd om ook de rest van de wereld kennis te laten maken met zijn weerzinwek... »
 
 
 
 
 

Neksnor
Neksnor
In Neksnor zijn Gummbahs beste tekeningen van de laatste tijd uit de Volkskrant Nieuwe Revu en Humo gebundeld. Over de vorige bundel Echte nachten stugge vac... »
 
 
 
 
 

Deirdre c.s.
Deirdre c.s.
Na het succesvolle Deirdre-debuut Op de camping waarin onze favoriete beschaamhaarde campingbewoonster iedereen plat kreeg (al dan niet met grof geweld) komt... »
 
 
 
 
 

De avonturen van Wim Kut
De avonturen van Wim Kut
Gummbah debuteerde in Humo, waarna vele kranten en tijdschriften volgden. Zijn werk verschijnt tegenwoordig minstens drie keer per week in de Volkskrant.De a... »
 
 
 
 
 

Echte nachten stugge vachten
Echte nachten stugge vachten
Hoe Eddy in balbezit kwam 1997 De tijd vliegt slecht 1998 Het geheim van het verdwenen mysterie 1999 Een kalfslederen onderbroek om u tegen te zeggen 2001Hoe... »
 
 
 
 
 

Hier
Hier
Hier! Het allerbeste van Gummbah uit de afgelopen 20 jaar verzameld in een mooie, gebonden uitgave.Van de grofbeschaamhaarde Deirdre tot rokende smurfen en v... »
 
 
 
 
 

Op de camping
Op de camping
Weg met Gummbahrsquo lsquozelden zoiets onsmakelijks gezienrsquo lsquoGummbah is een platvloerse minkukelrsquo zo reageerden veel lezers van de Volkskrant af... »