Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jij bent de volgende
Jij bent de volgende
Mike Wingate heeft een harde jeugd gehad. Hij werd op vierjarige leeftijd in een speeltuin achtergelaten en groeide op in een pleeggezin. Niemand kwam hem op... »
 
 
 
 
 

Vertrouw niemand
Vertrouw niemand
Nick Horrigan denkt zeventien jaar na de moord op zijn stiefvader Frank eindelijk zijn traumatische verleden achter zich te kunnen laten. Hij heeft een goede... »
 
 
 
 
 

De nergensman
De nergensman
Op jonge leeftijd trad Evan Smoak toe tot het <i>Orphan</i>-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten. Nu wordt hij de ‘Ne... »
 
 
 
 
 

You'Re Next
You'Re Next
'I know you, don't I? Five words - that's all it takes to plunge Mike... »
 
 
 
 
 

De rekruut
De rekruut
Voormalig geheim agent Evan Smoak helpt als de 'Nowhere Man' iedereen die zich tot niemand anders meer kan wenden. Maar nu is degene die zijn hulp inroept ee... »
 
 
 
 
 

Sterveling
Sterveling
Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen al... »
 
 
 
 
 

The Survivor
The Survivor
Library Edition »
 
 
 
 
 

Orphan X
Orphan X
Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De <em>Nowhere Man<em>. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te besch... »
 
 
 
 
 

Troubleshooter
Troubleshooter
 »
 
 
 
 
 

Blackout
Blackout
Tödliches Vergessen »