Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een huisje aan zee
Een huisje aan zee
Een huisje aan zee, een invoelende roman van Greetje van den Berg. Isabel Blankvoort heeft op haar achttiende het ouderlijk huis verlaten en niet meer omgeke... »
 
 
 
 
 

Letters in het zand
Letters in het zand
Na het overlijden van haar man ontdekt Andrea dat ze tot haar nek in de financiële problemen zit. Ze probeert te redden wat er te redden valt, maar moet wel... »
 
 
 
 
 

Schitterblauwe zeepbellen
Schitterblauwe zeepbellen
Aan het geluk van Nelleke komt abrupt een einde als haar man Lex vertelt dat hij verliefd is op een andere vrouw en haar wil verlaten. Ze wordt overspoeld do... »
 
 
 
 
 

Rood met witte stippen
Rood met witte stippen
Na een handbaltraining is Jörgen Treffers op weg naar huis, denkend aan zijn vriendin Silke. Als hij een groepje jongeren passeert, ziet hij hoe ze een oude... »
 
 
 
 
 

Dromen van later
Dromen van later
In Onzichtbare draden komt er veel op de schouders van Kristel van Straten terecht, omdat haar moeder jong overlijdt. Als haar vader wil hertrouwen, vertrekt... »
 
 
 
 
 

Allemanskind
Allemanskind
De wereld van Grace Visserman staat op z'n kop als ze ontdekt dat haar doodgewaande vader nog in leven is. Vele jaren lang hebben haar moeder en stiefvader h... »
 
 
 
 
 

Nazomeren
Nazomeren
In ‘Nazomeren’, het afsluitende deel van het Twee zeeën-tweeluik, ontvangt Manon een brief van Deense afkomst. Hij blijkt van haar vader, Lasse Svendsen... »
 
 
 
 
 

Even weg
Even weg
In het korte verhaal ‘Even weg’ neemt Greetje van den Berg je mee naar Parijs. Beste vriendinnen Kirsten en Claudia gaan samen een aantal dagen naar de F... »
 
 
 
 
 

Windroos
Windroos
Roos Bos heeft een moeilijke jeugd gehad op de boerderij van haar ouders in de polder. De oorzaak daarvan was vooral haar moeder die haar steeds weer liet me... »
 
 
 
 
 

Eileens bloementuin
Eileens bloementuin
Eileens bloementuin' van Greetje van den Berg is een meeslepend verhaal over de kinderloze Eileen. Na een burn-out besluit ze het roer drastisch om te gooien... »