Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De spetterende show
De spetterende show
Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieDroompaarden: de hartveroverende serie voor paardenmeisjesDe spetterende show is het eerste deel in de serie... »
 
 
 
 
 

De stoere pony
De stoere pony
Op de Zonnehoeve wonen vijf heel bijzondere pony's. Stoere Jacco, mooie Goldy, ondeugende Romario, speelse Rakki en verstandige Assa. Ondanks hun streken, ho... »
 
 
 
 
 

Hoera, ik ben een pony!
Hoera, ik ben een pony!
Floor wil niets liever dan ponyrijden, maar haar strenge ouders zijn daar op tegen. Dus droomt Floor op haar kamer weg bij een paardengame en als het even ka... »
 
 
 
 
 

Het eigenwijze veulen
Het eigenwijze veulen
Op de Zonnehoeve wordt een veulentje geboren...Ieder boek in de serie Manege de Zonnehoeve gaat over een andere pony en vertelt het verhaal vanuit die pony z... »
 
 
 
 
 

Boe!
Boe!
 »
 
 
 
 
 

Vertrouwen in je paard
Vertrouwen in je paard
ertrouwen in je paard is het vijfde boek over Emma, die met behulp van paardenbeeldjes naar een andere wereld kan reizen, de wereld van dat paard.Van haar la... »
 
 
 
 
 

De schattige pony
De schattige pony
Elk boek in de serie Manege de Zonnehoeve vertelt het verhaal van een andere pony. Bella is schattig en heel klein. Zij woont in een weiland naast de Zonneho... »
 
 
 
 
 

De trouwe pony
De trouwe pony
De trouwe pony is de achtste titel in de succesvolle serie over Manege de Zonnehoeve. In elk boek speelt een andere pony de hoofdrol. Paardenmeisjes smullen ... »
 
 
 
 
 

Mijn leukste droompaarden
Mijn leukste droompaarden
Wat zijn paarden toch leuk! Emma kan er geen genoeg van krijgen. En het allerleukste is: als ze naar een beeldje van een paard kijkt, kan ze daarmee naar een... »