Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoe schrijf ik een bestseller?
Hoe schrijf ik een bestseller?
"Het is mij allemaal te braaf en te padvinderachtig. Maak het spannender, is mijn advies. Koester bijvoorbeeld eens de ambitie een erotisch wandelverhaal te ... »
 
 
 
 
 

Overijssel
Overijssel
 »
 
 
 
 
 

Mijn wadden
Mijn wadden
`Nog steeds gaat er geen jaar voorbij of ik ga scheep naar de kroon van Nederland. Het noordelijk gevoel begint voor mij in het waddengebied. Mijn eigen bijd... »
 
 
 
 
 

Pension Waldidylle
Pension Waldidylle
Duitsland mag dan dichtbij zijn, er is veel vreemds en onbekends aan dit land. Denk maar eens aan de Duitse Waddeneilanden als Juist, Baltrum, Amrum en Hooge... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar lezers
Op zoek naar lezers
Reisboeken en dagboeken behoren tot mijn favoriete literaire genres. Op zoek naar lezers is een dagboek waarin het reizen een belangrijke plaats inneemt.Het ... »
 
 
 
 
 

Vijftig tinten groen
Vijftig tinten groen
Na veertig jaar schoffelen en snoeien in de tuin der letteren keert Gerrit Jan Zwier in ‘Vijftig tinten groen’ terug naar een van zijn oudste liefdes: Ie... »
 
 
 
 
 

Holland
Holland
In het fotoboek Holland slaagt Martin Kers er opnieuw in ons te verassen met een andere kijk op Nederland. Een willekeurig portret van Nederland toont natuur... »
 
 
 
 
 

Op de Schotse toer
Op de Schotse toer
Op de Schotse toer van Gerrit Jan Zwier zingt niet all¬een de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geeft ook een indringend beeld van het... »
 
 
 
 
 

Reis naar het spiegelpaleis
Reis naar het spiegelpaleis
Het nieuwste boek van Gerrit Jan Zwier is ‘Reis naar het spiegelpaleis’. Al eeuwenlang vertrouwen reizigers hun ervaringen aan het papier toe. Soms hebbe... »
 
 
 
 
 

Er gaat niets boven Zweden
Er gaat niets boven Zweden
Zweden is gezegend met adembenemende landschappen, zowel in het hoge noorden als in het zuiden, een rijke geschiedenis, kunst en cultuur en vriendelijke bewo... »