Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

KOPS
KOPS
KOPS! Worstelfenomeen aan de Weesperzijde Gerlof Leistra, Patricia Jimmink en Govert Wisse Bert Kops is een van de grondleggers van de worstelsport in Nede... »
 
 
 
 
 

Grootmeester
Grootmeester
Grootmeester is het meeslepende verhaal van een kleurrijk leven. De Nederlandse strafpleiter Gerard Spong werd geboren in Paramaribo, als zoon van de enige p... »
 
 
 
 
 

Nieuwe moordverhalen
Nieuwe moordverhalen
NIEUWE MOORD VERHALENKogels in Kekerdom, de gifmoord op oud-boekverkoopsterMarian Heij in Wageningen, de LeidseBic-penzaak, de zinloze dood van Joes Kloppenb... »
 
 
 
 
 

De judovader
De judovader
In de jaren tussen 1990 en 2012 werd sportschool Kenamju hetAjax van het judo genoemd. De herinneringen aan deze periode zijngoudomrand.In dit boek wordt een... »
 
 
 
 
 

Biografie van de bajes
Biografie van de bajes
De Bijlmerbajes in Amsterdam is de bekendste gevangenis van Nederland. De zes torenflats aan de rand van de Bijlmer spelen sinds de opening in 1978 een promi... »
 
 
 
 
 

Veertig jaar vóór de tralies
Veertig jaar vóór de tralies
Richard van Asdonck heeft een lange carrière als sportdocent entrainer binnen het gevangeniswezen. Dat leverde talloze sappige enbijzondere anekdotes op.Van... »
 
 
 
 
 

De drugsmaffia dicteert
De drugsmaffia dicteert
De moord op advocaat Derk Wiersum op 18 september 2019 in Amsterdam-Buitenveldert sloeg in als een bom. Nooit eerder werd een strafpleiter uit de weg geruimd... »
 
 
 
 
 

Ben je belazerd
Ben je belazerd
Het zal je maar gebeuren: je koopt een paar felbegeerde concertkaartjes op Marktplaats en vlak voor aanvang blijken ze vals. Je denkt op internet de liefde v... »
 
 
 
 
 

Mythen over moord
Mythen over moord
 »
 
 
 
 
 

Grootmeester
Grootmeester
Grootmeester is het meeslepende verhaal van een kleurrijk leven, opgetekend door Gerlof Leistra en Patricia Jimmink. De Nederlandse strafpleiter Gerard Spong... »