Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kik
Kik
Dit vrolijke stripboekje laat beginnende lezers meelachen met de grappige belevenissen van Kik. Spelenderwijs leren lezen doe je met strips van Kijk en Lees.... »
 
 
 
 
 

Elske
Elske
 »
 
 
 
 
 

AVI MINI leespakket GROEP 3
AVI MINI leespakket GROEP 3
Spelenderwijs leren lezen met strips! Beginnende lezers ontdekken met de boekjes van Joep, Aap en Aap en Kik hoe leuk lezen kan zijn. Lachend leren lezen op ... »
 
 
 
 
 

Kik
Kik
Deel uit de serie Kijk en Lees, deze serie is bekroond met de Nationale Alfabetiseringsprijs 2015, het sterkste project om taalachterstand te voorkomen.Lol g... »
 
 
 
 
 

Kik
Kik
Dit vrolijke AVI-stripboek biedt volop grapjes die motiveren om fijn door te lezen. Ook in dit derde boek brengt de maffe kikker Kik veel leven in de brouwer... »
 
 
 
 
 

Kik
Kik
Deel uit de serie Kijk en Lees, deze serie is bekroond met de Nationale Alfabetiseringsprijs 2015, het sterkste project om taalachterstand te voorkomen.Plezi... »
 
 
 
 
 

Lizzy
Lizzy
 »
 
 
 
 
 

StripGlossy 21 / 22
StripGlossy 21 / 22
Deze StripGlossy staat vrijwel geheel in het teken van Suske en Wiske met: een exclusieve preview van een nieuw hommage-verhaal door Yann en Gerben Valkema e... »
 
 
 
 
 

Gelukkig is nadenken meer iets voor als je later groot bent
Gelukkig is nadenken meer iets voor als je later groot bent
Komt dat zien! Zegt het voort! Het zevende stripalbum van Elsje, het lieve meisje dat je prikkelt maar ook venijnig terug prikt! In een turbulente stripervar... »