Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niets was wat het leek
Niets was wat het leek
In 1936 haalde Nederland prins Bernhard, de verloofde van prinses Juliana, binnen als een godenzoon. De mythevorming rond deze bespiegelende, sportieve en in... »
 
 
 
 
 

Gifgas, ziektekiemen en oorlog
Gifgas, ziektekiemen en oorlog
In 'Gifgas, ziektekiemen en oorlog' geeft Gerard Aalders antwoord op de vraag waarom chemische en biologische wapens wel in de Eerste, maar niet in de Tweede... »
 
 
 
 
 

Kartels
Kartels
Kartels<br/>De Amerikaanse strijd om de wereldhegemonie<br/>Gerard Aalders<br/><br/>Kartels zijn verboden. Bedrijven die de regels overtreden, kunnen een boe... »
 
 
 
 
 

Het Instituut
Het Instituut
In de zeventien jaar dat hij verbonden was aan Het Instituut kreeg historicus en onderzoeker Gerard Aalders veelvuldig een spreekverbod opgelegd. De resultat... »
 
 
 
 
 

Gevecht met de tijd
Gevecht met de tijd
 »
 
 
 
 
 

Bernhard zakenprins
Bernhard zakenprins
Zijn voortdurende jacht op geld dreef prins Bernhard onafwendbaar in de armen van illegale wapenhandelaren, obscure zakenlieden en louche bankiers. Omstreeks... »
 
 
 
 
 

Oranje zwartboek
Oranje zwartboek
Het Huis van Oranje is de uitverkoren familie die, uitsluitend opgrond van geboorte, de bijzondere plaats krijgt toebedeeld die het inhet Nederlandse bestel ... »
 
 
 
 
 

Weg met de koning!
Weg met de koning!
Waarom omarmen wij ons Koningshuis, maar lachen we als Youp van `t Hek, Hans Teeuwen of LuckyTV de draak steken met Willem-Alexander of Máxima? Wat zij zich... »
 
 
 
 
 

WikiLeaks
WikiLeaks
De wereld is in de ban van Wikileaks, de internet ‘spreekbuis’ van Julian Assange. Voor veel is Assange een held van het vrije woord, een toonbeeld van d... »