Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Paparazzo
Paparazzo
 »
 
 
 
 
 

Het hoe en waarom van... De West-Vlaming
Het hoe en waarom van... De West-Vlaming
Als West-Vlamingen in de file willen staan moeten ze met elkaar afspreken. Met twee klinkers kunnen zij meer vertellen dan wie beleefd alleklinkers gebruikt.... »
 
 
 
 
 

Jaarboek Snoecks
Jaarboek Snoecks
Voor alweer de 84ste editie van Snoecks trok Henk van Cauwenberg naar Monaco. De balletdanseressen van Monte Carlo zetten voor de fotograaf hun beste beentje... »
 
 
 
 
 

Snoecks
Snoecks
Snoecks, de jaarlijkse bestseller. Met literatuur, kunst, reportages, film & foto, mode & design. Zeshonderd pagina’s kijk- en leesplezier en dat nog stee... »
 
 
 
 
 

Het hoe en waarom van de Antwerpenaar
Het hoe en waarom van de Antwerpenaar
Antwerpenaren. Wie denken zij wel dat ze zijn? Wie denken ze wel dat wij zijn? We konden het hun niet één voor één vragen, want ze zijn haast met twee mi... »
 
 
 
 
 

Snoecks 2011
Snoecks 2011
Op de cover van Snoecks 2011 prijkt een foto van de Nederlandse mode- en glamourfotograaf Nicolaas de Bruin. De Bruin vertrok tien jaar geleden naar New York... »
 
 
 
 
 

De Vlaamse Canon
De Vlaamse Canon
Bij het aantreden van de Vlaamse regering-Jambon I deed één welbepaalde passage uit het regeerakkoord veel stof opwaaien: een ‘pluralistisch samengesteld... »
 
 
 
 
 

Man over woord
Man over woord
Ja Tarara En Andere Riteiten »
 
 
 
 
 

De Vlaamse canon
De Vlaamse canon
<p>— Een update van het Vlaamse pantheon </p><p>— Met nieuwe lemma’s zoals 'Tom Waes’ </p><p>— Voor iedereen die wil leren én lachen </p><p>Bij... »