Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Er was eens...
Er was eens...
Een betoverend pop-upboek met de mooiste verhalen uit de kinderliteratuur.Elke pagina geeft de kern van een bekend sprookje weer.Zoek Duimelijntje in het har... »
 
 
 
 
 

Het sintboek
Het sintboek
Recept voor ht Sintboek spannende ontroerende lieve en grappige verhalen en gedichten van 15 Vlaamse en Nederlandse jeugdauteurs Geert De Kockere Thea Dubel... »
 
 
 
 
 

De dans van de nar
De dans van de nar
Macht en geld hebben toekomstig Amerika en Europa verdeeld in koninkrijkjes waar hebzuchtige zakenlieden heersen - zij zijn de decadente tycoons, de rijkaard... »
 
 
 
 
 

De tuinmannen
De tuinmannen
De Tuinmannen En Het Oneindige Geluk »
 
 
 
 
 

Er is iets aan de kip met je hand
Er is iets aan de kip met je hand
* Rijke dichtbundel boordevol dieren voor het basisonderwijs* Met illustraties in Cobra-stijl en verrassende doe-opdrachten* Promotie: gratis poster voor de ... »
 
 
 
 
 

Mosje
Mosje
 »
 
 
 
 
 

Bo kan alles
Bo kan alles
Varkentje Bo denkt dat hij alles kan. Over een wei springen bijvoorbeeld. Of de bomen van een bosje omverblazen. Op het water lopen en duinen wegduwen. Vlieg... »
 
 
 
 
 

Houd de dief?
Houd de dief?
 »
 
 
 
 
 

Helena
Helena
In zijn eerste roman voor volwassenen reflecteert Geert De Kockere over de schepping. De eerste schepping is mislukt en de schepper krijgt een tweede kans. V... »
 
 
 
 
 

Gevulde vogels
Gevulde vogels
Gevulde Vogels »