Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noach
Noach
Noach »
 
 
 
 
 

Eefje Donkerblauw
Eefje Donkerblauw
Ken je Eefje? Eefje Donkerblauw? Eefje is een koningin. Maar niemand weet dat. Behalve Eefje zelf. Eefje is ook een echte babbelkont. Een donkerblauwe versch... »
 
 
 
 
 

Bo is geen varken
Bo is geen varken
Varkentje Bo zegt dat hij niet verliefd is. Niet eens een beetje. Free is wel mooi en lief, vindt hij. Bo helpt haar in zijn bootje. En hij vindt dat ze lekk... »
 
 
 
 
 

Dat had je gedacht!
Dat had je gedacht!
'Wie van ons is de grootste?' vroeg Raaf vanuit de hoogte. 'Ach,' zei Haas, 'wat is grootste? Is het de lengte die telt? De hoogte misschien? Of is bet de af... »
 
 
 
 
 

Een vink zegt sus
Een vink zegt sus
Speelse dierengedichten voor eerste lezersEen vink zegt 'sus'. En 'ke'. En 'wiet'. Maar dan in één keer. En hij zingt het als een lied. Kun jij dat ook? Ec... »
 
 
 
 
 

Eefje donkerblauw
Eefje donkerblauw
Eefje houdt ontzettend veel van donkerblauw. Als ze met koning Goudgeel trouwt, krijgen ze groene kinderen. Prentenboek met kleine kleurige tekeningen over p... »
 
 
 
 
 

We liefden nog lang en gelukkig
We liefden nog lang en gelukkig
- Korte poëtische pareltjes<br/>- Met tedere, sensuele illustraties<br/>- Het perfecte geschenk voor een geliefde<br/><br/>Liefde<br/>is een mooie vervoegin... »
 
 
 
 
 

P. en ik
P. en ik
Een bundel met korte potische tekstjes met een filosofische ondertoon. De ikfiguur ontmoet voortduren P. maar algauw is duidelijk dat het niet steeds om deze... »