Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zonder titel #1
Zonder titel #1
Paul, een gevierde theaterregisseur van middelbare leeftijd, krijgt slecht nieuws na een routineonderzoek in het ziekenhuis. In een opwelling (is het wanhoop... »
 
 
 
 
 

Diggers
Diggers
een kleine groote oorlog. Vijfentwintigduizend euro. Om alle restanten van de Eerste Wereldoorlog... »
 
 
 
 
 

Trofee
Trofee
Hunter White leeft voor de jacht op groot wild: in die ultieme krachtmeting met de natuur voelt hij dat hij leeft. Maar als hij naar Afrika vertrekt om een n... »
 
 
 
 
 

Diggers
Diggers
Vijfentwintigduizend euro. Om alle restanten van de Eerste Wereldoorlog op een akker in de Westhoek te laten verdwijnen. Natuurlijk weigert archeoloog Arne O... »
 
 
 
 
 

Niets
Niets
 »
 
 
 
 
 

De kunst van het vallen
De kunst van het vallen
Gaea Schoeters overrompelende roman over de dictatuur van de liefde`Wie wil ervaren hoe een dictatuur aanvoelt, moet eens een affaire proberen. Elk gsm-ges... »
 
 
 
 
 

Waarde Meester, Beste Guido
Waarde Meester, Beste Guido
<p>Guido Gezelle heeft duizenden brieven geschreven en ontvangen – van familie, vrienden, geestelijken, taal- en oudheidkundigen en van mensen met een verz... »
 
 
 
 
 

De kunst van het vallen
De kunst van het vallen
Wie wil ervaren hoe een dictatuur aanvoelt, moet eens een affaire proberen.' Elk gsm-gesprek is een risico, elk parkeerbiljet bewijsmateriaal. En toch ontsta... »
 
 
 
 
 

Het gras lacht groen
Het gras lacht groen
» Een hoopgevende blik op het klimaat voor jongeren en volwassenen» Bundelt gloednieuwe kortverhalen en gedichten van o.a. Joke van Leeuwen, Jens Meijen,Ma... »
 
 
 
 
 

Het Kanaal
Het Kanaal
Op het strand bij Calais maakt een vluchteling zich klaar om het Kanaal over te zwemmen, zijn toekomst tegemoet. Op de krijtrotsen aan de overkant neemt een ... »