Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Koolstof
Koolstof
Dit deel bevat de volgende hoofdstukken: Wat is koolstof?; Verschillende vormen; Waar wordt koolstof gevonden; Hoe koolstof werd ontdekt; Het gebruik van koo... »
 
 
 
 
 

De zon
De zon
Wat zou je ervan vinden om als eerste aan boord te gaan van een ruimteschip met als bestemming de Zon, 150 miljoen kilometer hiervandaan? Dit boek neemt je m... »
 
 
 
 
 

IJzer
IJzer
Dit deel bevat de volgende hoofdstukken: Wat is ijzer?; Bijzondere eigenschappen; Waar ijzer wordt gevonden; Hoe ijzer werd ontdekt; Magnetisme; Hoe ijzer re... »
 
 
 
 
 

Reisgids voor het zonnestelsel
Reisgids voor het zonnestelsel
Uitgekeken op vakanties op aarde?
Dan ga je toch de ruimte in! De Reisgids voor het zonnestelsel is precies wat je nodig hebt. Laat je meenemen op avontuur n... »
 
 
 
 
 

Nikkel
Nikkel
Aan de orde komen onder andere: Wat is nikkel?; Speciale eigenschappen; De geschiedenis van nikkel; Waar nikkel wordt gevonden; Winning en zuivering; Nikkel ... »
 
 
 
 
 

Ontdek het zonnestelsel
Ontdek het zonnestelsel
Wat zou je ervan vinden om als eerste aan boord te gaan van een ruimteschip naar de planeet Mars? Heb jij ook altijd al willen weten hoe het zou zijn om voet... »