Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Beren in het fluisterbos
Beren in het fluisterbos
Taco Roel en Corien zijn samen met hun ouders uitgenodigd op de Rivershill bij meneer Houts. Wanda de kleindochter van meneer en mevrouw Houts komt ook een p... »
 
 
 
 
 

Villa Fluisterbos
Villa Fluisterbos
 »
 
 
 
 
 

Vlucht uit Indiƫ
Vlucht uit Indiƫ
Meis woont samen met haar ouders en haar broertje Albert in NederlandsIndie. Als de Japanners binnenvallen breekt een spannende tijd aan. Maar zelfs als die ... »
 
 
 
 
 

Verbannen
Verbannen
Wat verandert er veel voor David en zijn vriend Wolf als ze door de aartsbisschop worden verbannen. Alle mensen uit het dorpje Durrnberg moeten hun huis verl... »
 
 
 
 
 

Paarden in het fluisterbos
Paarden in het fluisterbos
'Daar komen ze!' roept Corien.
Roel, Corien en Taco hollen het huis uit. Op het erf staat een wagen met drie bruine pony's. Een dag later duikt er nog een po... »
 
 
 
 
 

Ontsnapt
Ontsnapt
Texel, 1820. Douwe"s rustige leventje staat op z"n kop als hij wordt beschuldigd van een brand in een schaapskooi. Samen met z"n beste vriend vlucht hij naar... »
 
 
 
 
 

Evan, de fluitende goudzoeker
Evan, de fluitende goudzoeker
Evan Morgan is 14 jaar. Thuis hebben ze het erg arm. Evan besluit samen met Jim Paul mee te gaan met dr. Linz. de goudzoeker. Hij legt thuis een briefje neer... »