Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Uit je dak denken
Uit je dak denken
Verbeelding staat aan de wieg van elke verbetering, innovatie en ontwikkeling van de mensheid. Een mens die zijn verbeelding negeert kijkt zoals hij altijd h... »
 
 
 
 
 

VOEL je leven
VOEL je leven
Gevoelens en emoties hebben een overheersende invloed op het gedrag, het denken en het lichaam. Dit besef maakt dat alles met alles te maken heeft en er eind... »
 
 
 
 
 

Dashboard van de ZIEL
Dashboard van de ZIEL
Zoals een controlepaneel van een auto metertjes en lampjes bevat die ons tonen wanneer alles oké is en die ons waarschuwen wanneer er een storing in het voe... »
 
 
 
 
 

Liza & Lotte en het verdwenen huis
Liza & Lotte en het verdwenen huis
De tweeling Liza en Lotte worden na een heftige storm wakker in een nieuwe omgeving. Het bos waar ze woonden is veranderd in een woestijn. Wat ze niet weten ... »
 
 
 
 
 

KIET
KIET
De hartstilstand blijkt meer impact te bevatten dan was verwacht. Bezinning, reflectie, een pas op de plaats………… Deel 1 geeft een blik op de tijd dat... »
 
 
 
 
 

Vreemde kost
Vreemde kost
We leven in een wereld die direct en indirect invloed uitoefent op ons functioneren. We krijgen soms het gevoel dat we de speelbal zijn van die wereld. Tegel... »