Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het sprintkanon
Het sprintkanon
Als sprintster heeft de veertienjarige Esther Goudriaan veel succes op de atletiekbaan. Buiten de sport gaat het helaas een stuk minder lekker. Ze is smoorve... »
 
 
 
 
 

Zwemmen met Caligula
Zwemmen met Caligula
Een groot zwemtalent is de 13-jarige Evi Dautz niet, toch weet ze door een enorme inzet en haar liefde voor het water bijna de top te halen, een situatie waa... »
 
 
 
 
 

Kas, de vliegende keeper
Kas, de vliegende keeper
De 13-jarige Kas droomt van een carrière als profkeeper. Diep in zijn hart wil hij zelfs de beste doelman aller tijden worden, onpasseerbaar! Elke zaterdag ... »
 
 
 
 
 

Isa, wereldspits
Isa, wereldspits
De dertienjarige Isa Laurier is een talentvolle spits. Ze heeft alles in zich om voetbalprof te worden: een prachtige techniek en veel lef, óók buiten het ... »
 
 
 
 
 

Engel
Engel
De vrouw besefte niet dat zij de dood recht in het gezicht keek. Zij bleef haar kind omhelzen en smeekte Alsjeblieft word wakker Aldus begint Engel een spann... »
 
 
 
 
 

Siem van den Hoonaard
Siem van den Hoonaard
De Rotterdammer Siem van den Hoonaard (1900-1938) geldt als een van de grondleggers van de Nederlandse metaalplastiek. Hij was in ons land de eerste beeldhou... »
 
 
 
 
 

Tinka's mooiste smash
Tinka's mooiste smash
Tinka is een talentvol tennismeisje. Op een dag, als ze naar de club gaat, ziet ze tot haar grote schrik dat het standbeeld van haar held Richard Krajicek is... »
 
 
 
 
 

Perzikman
Perzikman
Je hebt sympathieke en onsympathieke lijken net zoals je sympathieke en onsympathieke levenden hebt. Aldus begint Perzikman een spannende misdaadroman waarin... »