Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Loebas, een beer van een hond
Loebas, een beer van een hond
Seppe is voor niets bang. Behalve voor ... Loebas. Loebas is een beer van een hond! Seppe moet langs zijn hek als hij naar school gaat. Dan blaft Loebas luid... »
 
 
 
 
 

Ik val
Ik val
Skellig dus...Waarom wilde je daar naartoe?vraagt Koen. Nu moet ik opletten en mijn woorden wikken en wegen. Om te genezenantwoord ik. Arne kan de dramatisch... »
 
 
 
 
 

Kampioen
Kampioen
 »
 
 
 
 
 

De Vesuvius & ik
De Vesuvius & ik
De schoolreis naar Itali is geen plezierreisje voor Siska. Haar leven is totaal overhoop gehaald door wat er drie jaar geleden op de Vesuvius gebeurd is. Sis... »
 
 
 
 
 

Ik val
Ik val
 »
 
 
 
 
 

Game over
Game over
- Bloedstollende page-turner- Spannender dan de spannendste gameBeklijvende thriller over (competitief) gamen (League of Legends).Matteo is een topgamer. Hij... »
 
 
 
 
 

Kampioen
Kampioen
Kampioen
Sinds wielrenner Max door zijn vader wordt gecoacht, gaan zijn sportprestaties er sterk op vooruit. Maar door de fanatieke aanpak van vader heeft Ma... »
 
 
 
 
 

Lijm
Lijm
Een plakkerig verhaal over verliefd zijn.Als Flor met zijn speelauto tegen een boom knalt, is het stuur kapot. Pap maakt Flors stuur met superlijm. Die lijm ... »
 
 
 
 
 

Monsters van het bloed
Monsters van het bloed
Ridder Lars en ridder Lara wonen in het kasteel van koningin Ma Ma. Er zijn vijanden in de buurt. Ze zijn talrijk. Ze vallen iedereen aan. Ridder Lars en rid... »