Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schijnbewegingen
Schijnbewegingen
Trots was mooi, maar het stilde je honger niet en maakte geen eind aan je eenzaamheid. Ik had die honger en eenzaamheid de afgelopen maanden vaak genoeg voel... »
 
 
 
 
 

Tegenspel
Tegenspel
Op de morgen na Guy Fawkes Nacht werd ik wakker zonder 'o...hell'-gevoel, maar wel met het sterke vermoeden dat ik iets belangrijks vergeten was. Ik kon maar... »
 
 
 
 
 

Spiegeljongen
Spiegeljongen
Spiegeljongen van Floortje Zwigtman is het laatste deel van de trilogie 'Een Groene Bloem'. Eerder verschenen Tegenspeel en Schijnbewegingen

Londen, mei 189... »
 
 
 
 
 

Wolfsroedel
Wolfsroedel
Vulpe, Alexandru en Ion ontvluchten hun saaie dorp en sluiten zich aan bij de roversbende van Lupu, Vulpes broer. Op hun zoektocht naar avontuur ontdekken ze... »
 
 
 
 
 

Kijk naar jezelf!
Kijk naar jezelf!
Emma werd op haar oude school vaak gepest. <br/>Nu gaat ze naar een nieuwe school. <br/>Ze besluit populair te worden. <br/>Ook al moet ze daarvoor zélf gaa... »
 
 
 
 
 

Een dief in het badhuis
Een dief in het badhuis
In dit spannende mysterie voor kinderen vanaf 9 jaar komt geschiedenis echt tot leven. Duik in het leven van Tiro. Hij leeft in het jaar 110 en werkt in een ... »
 
 
 
 
 

Fabeldieren
Fabeldieren
<p><strong>Winnaar Zilveren Penseel 2018</strong></p> <p>Maak kennis met de meest zonderlinge, grappige, oogverblindende, weerzinwekkende en gevaarlijke weze... »
 
 
 
 
 

Leeuwenmoed
Leeuwenmoed
Veria wil graag meedoen aan de Leeuwenmoedwedstrijd in haar dorp in Afrika. Maar meisjes mogen niet meedoen »
 
 
 
 
 

Wolfsroedel
Wolfsroedel
Het was opwindend niet langer een mens te hoeven zijn en je aan de regels van de mensen te moeten houden. Het moorden maakte je vrij van alle wetten en gebod... »