Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pelgrims en pepers
Pelgrims en pepers
Frank van Rijn trekt de hele wereld rond op de fiets en schrijft hier de prachtigste verhalen over. In Pelgrim en pepers beschrijft hij de route die hij fiet... »
 
 
 
 
 

De twee scherven
De twee scherven
Gewapend met zijn onontbeerlijke Mandarin-Chinese phrasebook, een drietal woorden Chinees en een stapel kaarten, trok Frank van Rijn drie maanden lang met zi... »
 
 
 
 
 

Revanche in de Andes
Revanche in de Andes
Revanche in de Andes beschrijft een 26.000 km lange fietstocht dwars door Zuid-Amerika, waarbij Frank van Rijn geconfronteerd wordt met ruwe steenslagwegen, ... »
 
 
 
 
 

De gouden capuchon
De gouden capuchon
Na vele reizen, meestal door warme landen, heeft Frank van Rijn zich met zijn onafscheidelijke Gazelle in het hoge en 's nachts erg koude Tibet gewaagd. Hoew... »
 
 
 
 
 

De rode kangoeroe
De rode kangoeroe
Een eenzame fietser ploegt voort, mijl na mijl - met slechts stof, zand en een droog, adembenemend landschap als metgezel: Centraal AustraliĆ«, waar alleen b... »
 
 
 
 
 

Aan de voet van de Tour de Madeloc
Aan de voet van de Tour de Madeloc
Frank van Rijn is wellicht de bekendste fietser van Nederland. Al vele jaren verkent hij de wereld per fiets en beschrijft zijn reizen in een relativerende, ... »
 
 
 
 
 

Door Sahara en Sahel
Door Sahara en Sahel
De Sahara is een eindeloze zandbak waarin Arabieren en enkele kolonialen smachtend van de dorst rondlopen. Hitte en droogte heersen er onverbiddelijk en er i... »
 
 
 
 
 

A horse's diary
A horse's diary
 »
 
 
 
 
 

Z
Z
A Meditation on Oppression, Desire and Freedom »