Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bougainville
Bougainville
Tijdens een gezamenlijk verblijf in Bangladesh verdrinkt Tommie Vaulant, een jeugdvriend van diplomaat Bo, op raadselachtige wijze in de Golf van Bengalen. B... »
 
 
 
 
 

Zaken overzee
Zaken overzee
NieuwGuinea Bangkok New York Indi zijn zo de locaties. De figuren strijden voor een zaak of zijn uit op buit maar zij veroveren niets bereiken hun doel niete... »
 
 
 
 
 

Weemoed en verlangen
Weemoed en verlangen
bevat: Bougainville ; Quissama ; Bandoeng-Bandung »
 
 
 
 
 

Zaken over zee
Zaken over zee
 »
 
 
 
 
 

Boeken van verbeelding
Boeken van verbeelding
Dit is het tweede deel van de verzamelde novellen van F. Springer in Rainbow, ingeleid door zijn biograaf Liesbeth Dolk. Dit keer neemt Springer zijn lezer m... »
 
 
 
 
 

Verzameld werk
Verzameld werk
`Tegen het einde van mijn studie overviel mij een onverklaarbare besluiteloosheid. Een tijdlang had ik de roeping gevoeld voor een carrière bij de rechterli... »
 
 
 
 
 

Bandoeng-Bandung
Bandoeng-Bandung
Chris Regensberg, een uitgerangeerde politicus, reist met een handelsdelegatie naar Indonesië, waar hij geboren en getogen is, en in een Japans internerings... »
 
 
 
 
 

Quadriga
Quadriga
In de nadagen van de DDR krijgt journalist Robert Somers een uitnodiging voor een werkbezoek aan Oost-Berlijn. Daar wordt hij toevertrouwd aan de raadselacht... »