Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De wildernis in
De wildernis in
Al eeuwenlang delen vier wilde kattenclans het woud, volgens de regels die door hun voorouders zijn vastgesteld. Maar de Donderclan verkeert in groot gevaar,... »
 
 
 
 
 

Sterrenlicht
Sterrenlicht
De Clans zijn eindelijk op hun nieuwe plek aangekomen en ze moeten hun territorium afbakenen en de verborgen gevaren van deze onbekende wereld leren kennen. ... »
 
 
 
 
 

Maannacht
Maannacht
Verschillende manen zijn verstreken sinds de zes belangrijkste krijgers uit het bos vertrokken voor een dringende reis met het doel de Clans die samenleven i... »
 
 
 
 
 

Warrior Cats Staffel 1/01. In die Wildnis
Warrior Cats Staffel 1/01. In die Wildnis
Warrior Cats 01. In die Wildnis »
 
 
 
 
 

Water en vuur
Water en vuur
In dit spannende tweede deel van de Warrior Cats raken Vuurhart en de DonderClan verwikkeld in een heftige territoriumstrijd wanneer de WindClan uit hun jaag... »
 
 
 
 
 

De verlaten stad
De verlaten stad
 »
 
 
 
 
 

De belofte
De belofte
Na vele seizoenen heeft de Grote Kudde zich verenigd in de strijd tegen Titaan. Hij is nu zo machtig geworden dat zelfs Fier, die gezworen heeft de dood van ... »
 
 
 
 
 

Dageraad
Dageraad
"Duisternis, lucht, water en hemel zullen samenkomen ... en het bos op zijn grondvesten doen trillen." Deze verwachtingsvolle zin pronkt op de achterflap van... »
 
 
 
 
 

Warriors - Ravenpaw's Path 3
Warriors - Ravenpaw's Path 3
The Heart of a Warrior »