Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Enjoy kerststal
Enjoy kerststal
Bouw in de aanloop naar kerst een echte kerststal! Het begint met de kerststal zelf, en als die eenmaal staat komt er elke dag een figuurtje uit het kerstver... »
 
 
 
 
 

De mooiste tijd van je leven
De mooiste tijd van je leven
Vier cadeauboekjes voor diverse gelegenheden. De doelgroepen zijn verschillend maar hebben één ding gemeen: een nieuwe levensfase. Geen wollige uitspraken ... »
 
 
 
 
 

Doe als een dier
Doe als een dier
Samen spelen is niet alleen leuk, maar versterkt ook de band tussen jou en je kind. Dit prentenboek nodigt uit om samen met je peuter dieren na te doen, zoal... »
 
 
 
 
 

Met open handen
Met open handen
Veertig bijbeloverdenkingen over loslaten, ontvangen, doorgeven en zegenen.<br/>Over ontspannen leven in geloof. Inhoudelijk een mooi cadeau voor iedere vrou... »
 
 
 
 
 

Treinreflecties
Treinreflecties
Treinreflecties is een verzameling praktische, korte bijbeloverdenkingen over herkenbare onderwerpen uit het leven van alledag.Een handzame gebonden editie. ... »
 
 
 
 
 

Afstemmen op God
Afstemmen op God
Iedereen heeft van tijd tot tijd een time-out nodig: even een moment stilstaan, bijkomen van alle drukte en jezelf weer opladen om verder te gaan. Deze serie... »
 
 
 
 
 

FEM! Dagboek
FEM! Dagboek
Succesvol dagboek. Met overdenkingen van Carianne Ros, Annemarie van Heijningen, Ina van der Beek, Erica Kramer, Martha Osborn, Brigitte Makkinje en Mariska ... »
 
 
 
 
 

Dagelijks dichtbij
Dagelijks dichtbij
'Proef, en geniet de goedheid van de HEER', lezen we in de Psalmen. God is dagelijks dichtbij en wij mogen zijn goedheid proeven en ervan genieten. Maar hoe?... »
 
 
 
 
 

FEM! Dagboek
FEM! Dagboek
Van vrouwen voor vrouwen.Fem! is een dagboek met 101 overdenkingen in een verrassende vormgeving die de sfeer van ambachten uitstraalt.Multitalent Mariska Vo... »
 
 
 
 
 

Grace
Grace
Grace is een heerlijk boek om mee tot jezelf te komen. Creëer een stilte-moment door te kleuren, te overdenken, te ontspannen. Met korte overdenkingen, prac... »