Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kamer
Kamer
Een tergend fascinerend boek dat je nooit meer vergeet<br/><br/>‘Kamer moet je in een keer lezen. Als je het uit hebt, kijk je op: de wereld is nog hetzelfd... »
 
 
 
 
 

De verzegelde brief
De verzegelde brief
Admiraal Harry Codrington heeft een ongelukkig huwelijk. Zeven jaar leven hij en zijn vrouw Helen in aparte slaapkamers tijdens zijn dienstjaren op Malta. He... »
 
 
 
 
 

Room
Room
Jack is five. He lives with his Ma. They live in a single, locked room.... »
 
 
 
 
 

Geroerd
Geroerd
De onzekere eerstejaarsstudente Maria verhuist van het platteland naar Dublin om daar te gaan studeren. Ze vindt er een kamer bij de vriendinnen Ruth en Jaë... »
 
 
 
 
 

Kikkermuziek
Kikkermuziek
Zomer 1876: San Francisco is in de greep van een ongekende hittegolf en een pokkenepidemie. Door het raam van een saloon wordt een jonge vrouw doodgeschoten,... »
 
 
 
 
 

Habitacion / Room
Habitacion / Room
 »
 
 
 
 
 

Verdwaald
Verdwaald
In deze meesterlijke verhalen verkent Emma Donoghue hoe mensenlevens onverwachte en onvoorziene wendingen kunnen nemen. Haar fascinerende personages zijn op ... »
 
 
 
 
 

Kamer
Kamer
'Kamer' is een beklemmende en fascinerende roman van Emma Donoghue die je nooit meer vergeet. Het verhaal begint op Jacks verjaardag, hij wordt al vijf. Jack... »
 
 
 
 
 

Hood
Hood
The Legend Begins Anew »