Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mam vertel 's
Mam vertel 's
Mam, veranderde jouw leven erg toen je mij kreeg? Had jij een favoriete knuffel? Hoe was jij eigenlijk als puber?<br/><br/>Mam, vertel ’s! is hét cadeauboe... »
 
 
 
 
 

Poëziealbum
Poëziealbum
<h3>Het poëziealbum anno nu – met poëzieplaatjes! </h3><p>Ken je het nog, het poëziealbum van vroeger? Een boekje volgeschreven met persoonlijke versjes... »
 
 
 
 
 

Mam, vertel's!
Mam, vertel's!
Na veel verzoeken is de klassieker Mam, vertel ’s! nu ook als light edition verkrijgbaar. Het originele cadeauboek vol leuke en grappige vragen aan je moede... »
 
 
 
 
 

Vraag maar! Een spel voor moeder en kind
Vraag maar! Een spel voor moeder en kind
<h3>Hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind. </h3><p>Wanneer moet je om mij lachen? Wat kunnen grote mensen leren van kinderen? Wat ... »
 
 
 
 
 

Handboek liefdesbrieven
Handboek liefdesbrieven
In deze tijd van e-mail, WhatsApp en online gemaakte kaarten, valt-ie wel op. Een handgeschreven brief. Als lief cadeautje in de brievenbus, onder het kussen... »
 
 
 
 
 

Vertel 's Trouwdagboek
Vertel 's Trouwdagboek
Leg je kostbare herinneringen vast.<br/>Sta af en toe stil bij je gedachten en gevoelens in deze bijzondere periode. <br/>In het Trouwdagboek leg je al je ko... »
 
 
 
 
 

Pap, vertel 's!
Pap, vertel 's!
Hét digitale boek vol persoonlijke en boeiende vragen aan je vader. Om later, gevuld met foto’s, video’s, muziek én mooie verhalen online te bekijken of ... »
 
 
 
 
 

Oma, vertel eens
Oma, vertel eens
<h3>Geef je oma dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.
<em>Oma, vertel eens</em> nu in een nieuw design!</h3><p><em>'Oma, h... »
 
 
 
 
 

Vriendin
Vriendin
 »
 
 
 
 
 

Voor mijn broer(tje)
Voor mijn broer(tje)
<h3>Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je broer(tje)</h3><p>Kattenkwaad dat jullie samen uithaalden, de grootse toekomstplannen... »