Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mam vertel 's
Mam vertel 's
Mam, veranderde jouw leven erg toen je mij kreeg? Had jij een favoriete knuffel? Hoe was jij eigenlijk als puber?<br/><br/>Mam, vertel ’s! is hét cadeauboe... »
 
 
 
 
 

Vertel 's! Over het bruidspaar
Vertel 's! Over het bruidspaar
De ultieme tip voor ceremoniemeesters<br/><br/>Vertel 's! over het bruidspaar is een album met losse pagina's die genodigden kunnen invullen vooraf of tijden... »
 
 
 
 
 

Vertel 's Vrijgezellenboek
Vertel 's Vrijgezellenboek
Vrijgezellenboek<br/>Bijzondere wensen en verhalen van je beste vrienden <br/><br/>In het Vrijgezellenboek kunnen jouw vrienden op je vrijgezellendag hun per... »
 
 
 
 
 

Hartenvragen opa
Hartenvragen opa
<h3>Een kaartspel voor mooie gesprekken met je opa.</h3><p>Op veler verzoek introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet een nieuwe manier om mooie gesprekke... »
 
 
 
 
 

Dagboek voor mijn zoon
Dagboek voor mijn zoon
<h3>Leg alle leuke momenten van je kind vast met dit dagboek voor én over je zoon! </h3><p>Je leven als jonge ouder is ontzettend druk en de tijd vliegt voo... »
 
 
 
 
 

Voor mama
Voor mama
Een boekje vol liefde voor je moederDe bestseller Voor Mama, een boekje over ons is vanaf nu ook verkrijgbaar in een nieuw, handgemaakt design. Met dit boekj... »
 
 
 
 
 

Echt vriendinnen
Echt vriendinnen
<p>Hét cadeauboek voor vriendinnen</p><p>Het leven is leuker met vriendinnen. Ze zijn als familie die je zelf gekozen hebt en heel belangrijk in je leven. V... »
 
 
 
 
 

Voor opa
Voor opa
<h3>Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je opa </h3><p>Een opa is iemand met zilver in zijn haar en goud in zijn hart. Samen spe... »
 
 
 
 
 

Mam vertel 's!
Mam vertel 's!
Meer dan 325.000 mensen in Nederland kregen al een Vertel ‘s!-boek cadeau!In dit cadeaudoosje bevindt zich een unieke inlogcode voor het maken van een digit... »
 
 
 
 
 

Du, erzähl mal!
Du, erzähl mal!
Das Erinnerungsalbum Deines Lebens »