Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lotus brengt geluk
Lotus brengt geluk
 »
 
 
 
 
 

De verdwenen bedelarmband
De verdwenen bedelarmband
Charlotte woont met haar ouders en broertjes Felix en Tom in een groot oud huis, dat al generaties lang van hun familie is. Haar moeder groeide er op en zelf... »
 
 
 
 
 

Morgenster
Morgenster
Thomas wordt op school gepest en echte vrienden heeft hij niet. Dan vindt hij op zolder een geheimzinnige koffer. Er zitten dingen in van vroeger, dingen die... »
 
 
 
 
 

Het grote decemberboek
Het grote decemberboek
Pedro, het kleinste Zwarte Pietje, droomt ervan dat hij met de stoomboot mee mag naar het verre land. Maar eerst moet hij nog veel leren: pepernoten bakken z... »
 
 
 
 
 

Eline is een prinses
Eline is een prinses
Joost komt bij Eline spelen. En omdat hij als koning verkleed is, vindt Joost dat hij de baas mag zijn. Eline trekt gauw een mooi nachthemd van mamma aan. Zo... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe kans
Een nieuwe kans
Mikey zwerft veel alleen op straat. Daar ontmoet hij Sven en Gert, die hem dwingen om mee te doen met winkeldiefstallen. Mikey durft niet te weigeren. Op sch... »
 
 
 
 
 

Nikolaj
Nikolaj
Nikolaj schaamt zich voor zijn moeder. Zijn moeder drinkt namelijk nogal veel en Nikolaj weet nooit hoe hij haar aan zal treffen als hij terugkomt van school... »
 
 
 
 
 

Een heel jaar lief
Een heel jaar lief
Jet en Frank lijken precies op elkaar. Hun wangen zijn rood als appels en hun haar piekt alle kanten uit. Ze wonen in een flat, dicht onder de wolken én bij... »