Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

vergeten verslag
vergeten verslag
Even staat alles stil. 1944. Als inwoner van Den Bosch durfde hij stappen te zetten. Door te filmen en te schrijven. maar ook door mensen onderdak te geven e... »
 
 
 
 
 

VERGETEN VERSLAG
VERGETEN VERSLAG
Positief zijn betekent niet dat je het negatieve negeert. Het betekent dat je sterker bent of wordt dan het negatieve. Dat is een groot verschil! Dit boek ge... »
 
 
 
 
 

HINTHAMERSTRAAT 207
HINTHAMERSTRAAT 207
Positief zijn betekent niet dat je het negatieve negeert. Het betekent dat je sterker bent of wordt dan het negatieve, Dat is een groot verschil! Dit boekje ... »
 
 
 
 
 

DRIE GANZEN VLOGEN OVER
DRIE GANZEN VLOGEN OVER
Doen wat nodig is. Dat is het uitgangspunt. Generaties ondervinden schade van wanbeleid en oorlog. Wij zijn er om elkaar maar ook onszelf te helpen. Het gaat... »
 
 
 
 
 

KATHARSIS III
KATHARSIS III
Toevallig ontdekte ik later dat er hele mooie muziek is gecomponeerd met dezelfde titel. Mocht iemand de behoefte hebben om mijn gedichten voor te dragen met... »
 
 
 
 
 

VIER GANZEN VLOGEN OVER
VIER GANZEN VLOGEN OVER
Een gedicht moet iets zeggen...en dat niet zeggen. De bundel heeft twee delen. Het motto van de bundel is: MEDEDOGEN. Het erfgoed van mijn vader (zie: www.oo... »
 
 
 
 
 

SMALL WORLD
SMALL WORLD
Als je in een kliniek voor depressieve ouderen verblijft valt je één ding als eerste op: het zwijgen en het staren. Ik maakte er een gedichtje over op 17 m... »
 
 
 
 
 

KATHARSIS
KATHARSIS
De bundel heeft twee delen. Het erfgoed van mijn vader (zie: www.oorlogsverhalen.com / Jan-Theo Werners), notities uit 1944 over de Bevrijding van Den Bosch,... »
 
 
 
 
 

HINTHAMERSTRAAT 207
HINTHAMERSTRAAT 207
Na enig zoeken en navragen kwam ik dankzij mijn jongste zus het documentje op het spoor. Vervolgens kreeg ik de kopietjes, die mijn oudste zus voor mij verzo... »
 
 
 
 
 

KATHARSIS III
KATHARSIS III
De bundel als motto: BEVRIJDING. Hoewel een aantal verzen ook als één geheel kunnen worden gelezen zijn het merendeels losstaande gedichten. Toevallig ontd... »