Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Olé!
Olé!
De zusjes Mette en Sara gaan in de zomer een taalcursus volgen in Barcelona. Tenminste, dat is het plan. Maar dan krijgt Sara vlak voor vertrek een ongeluk, ... »
 
 
 
 
 

Au pair
Au pair
Zodra Lot klaar is met de middelbare school, vertrekt ze voor een jaar naar Parijs, om daar als au pair aan de slag te gaan en dicht bij haar Franse vriendje... »
 
 
 
 
 

Eerste hulp bij feestjes
Eerste hulp bij feestjes
Aansprekend meidenboek over Flo, Rikkie en Noor die van elk feest een knalfeest maken. Ze regelen taart, slingers, alles. Zelfs als het mis dreigt te gaan, z... »
 
 
 
 
 

Cars korte race verhalen
Cars korte race verhalen
Duik in de wereld van Bliksem McQueen en zijn vriendjes! Dit is een boek vol korte verhalen over die te gekke race-wagens. Leuk om voor te lezen, maar nog le... »
 
 
 
 
 

De sneeuwstorm
De sneeuwstorm
<p>Heb jij net leren lezen? En ben je gek op dieren (en paarden in het bijzonder)? Lot en haar lieve paard Ot beleven in elk boek spannende, maar ook grappig... »
 
 
 
 
 

Hoe Hors een politiepaard werd
Hoe Hors een politiepaard werd
Stoere paardenserie op AVI M5 over het eigenzinnige politiepaard Hors. In dit eerste deel lees je waarom Soesja bij de politiepaardenstal komt wonen en hoe h... »
 
 
 
 
 

Hup haas hup!
Hup haas hup!
 »
 
 
 
 
 

Hoe Madelief de musical redde
Hoe Madelief de musical redde
Madelief en Gwen zijn al acht jaar beste vriendinnen. Madelief is een beetje verlegen, maar samen met Gwen durft ze alles. Ze houden allebei van zingen, dans... »
 
 
 
 
 

lot en ot
lot en ot
Ben je gek op dieren (en paarden in het bijzonder)? De boeken van Lot en Ot gaan over de vriendschap tussen het meisje Lot en haar paard Ot. Met op elke spre... »