Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Keukenlab
Keukenlab
ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.

Met dit idee in hun achterhoofd schreven... »
 
 
 
 
 

Van aardappel tot zeewier
Van aardappel tot zeewier
Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze -... »
 
 
 
 
 

Chocolade
Chocolade
Chocolade<br/>Prijs: 16,99 (vanaf 01-04-2008 prijs: Û14,95)<br/>ISBN: 978-90-76218-54-0<br/>Uitvoering: hardcover/gebonden<br/>Omvang: 180 p.<br/>Formaat: ... »
 
 
 
 
 

Antipasti!
Antipasti!

Antipasti!Prijs: 14,95<br/>
ISBN: 978-90-76218-53-3<br/>
Uitvoering: hardcover/gebonden<br/>
Omvang: 180 p.<br/>
Formaat: 210 x 210 mm<br/>
Wat kan de eetlu... »
 
 
 
 
 

100x Hollands
100x Hollands
Een culinaire zoektocht via social media100 x Hollands is de start en tevens het slotakkoord van een grootschalig multimediaal project, waarin culinaire duiz... »
 
 
 
 
 

Koken met kennis
Koken met kennis
lekkere recepten wetenschappelijk verklaard. »
 
 
 
 
 

Bakken met kennis
Bakken met kennis
<b>Eke Mariën leert ons 'het waarom' van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on 'het waarom' van het koken leerde in <i>Cook & Chemist</i><i>Bakken... »