Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Boeken
Keukenlab ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.
Van aardappel tot zeewier Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze -... »
Antipasti!Prijs: 14,95<br/>
ISBN: 978-90-76218-53-3<br/>
Uitvoering: hardcover/gebonden<br/>
Omvang: 180 p.<br/>
Formaat: 210 x 210 mm<br/>
Wat kan de eetlu... »
100x Hollands Een culinaire zoektocht via social media100 x Hollands is de start en tevens het slotakkoord van een grootschalig multimediaal project, waarin culinaire duiz... »
Bakken met kennis <b>Eke Mariën leert ons 'het waarom' van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on 'het waarom' van het koken leerde in <i>Cook & Chemist</i><i>Bakken... »