Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

New York
New York
The Novel »
 
 
 
 
 

China
China
<p>China, 1839. Het Westen hongert naar Chinese thee, maar heeft niet genoeg zilver om die te kopen. In plaats daarvan betalen handelaren met gesmokkelde opi... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs
Parijs is een wereldstad en een begrip. In deze epische roman 'Parijs' van Edward Rutherfurd, die eerder al de bestsellers 'Londen' en 'New York' schreef, ma... »
 
 
 
 
 

Sarum
Sarum
A novel tracing the story of the city of Salisbury and of five families through a hundred centuries of turmoil, tyranny, passion and prosperity. It charts th... »
 
 
 
 
 

Paris
Paris
The Novel »
 
 
 
 
 

The Forest
The Forest
Few places lie closer to the heart of Englands heritage than the New Forest.Now Edward Rutherfurd is a chronicler who can weave its mystery and legendsinto a... »
 
 
 
 
 

New York
New York
Een roman die even indrukwekkend is als de stad zelfEr is geen stad die meer tot de verbeelding spreekt dan New York. De stad is veel bezongen, veel besproke... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs
Parijs is een wereldstad en een begrip. In deze epische roman `Parijs van Edward Rutherfurd, die eerder al de bestsellers `Londen en `New York schreef, ma... »
 
 
 
 
 

London: The Novel
London: The Novel
The Novel »
 
 
 
 
 

Sarum
Sarum
The Novel of England, Library Edition »