Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Experts in dood en verderf
Experts in dood en verderf
Moord en doodslag, geheimen en mysteries: talloos de manieren waarop je iemand over de drempel naar de andere wereld helpt.Een prachtige verzamelingHet licht... »
 
 
 
 
 

Vreemde geschiedenissen
Vreemde geschiedenissen
1. Charles Beaumont: Wellicht een droom2. Charles Beaumont: Bloedbroeder3. Charles Beaumont: De première van Gordon Ashley »
 
 
 
 
 

Lief dagboek
Lief dagboek
Angst, spanning en geheimzinnigheid: drie troeven, vier topschrijvers, één meesterverteller!Lief dagboekUit een gordijn van mist en duisternisHet huis en h... »
 
 
 
 
 

Met angst en beven
Met angst en beven
1. Eddy C. Bertin - De kerkhofratten2. Guy de Maupassant - De herberg3. Henry Kuttner - Lief dagboek »
 
 
 
 
 

Wat zag hij?
Wat zag hij?
Schrijvers die de kneepjes van het griezelvak kennen houden u uren, dagen- en nachtenlang in hun greep!Wat zag hij?Het huis,De moord,De man uit de neus,Lief ... »
 
 
 
 
 

Spannende verhalen
Spannende verhalen
Donald Honig - Waarom doet u dat?Eddy C. Bertin - Lief dagboekH.P. Lovecraft - De hondGraham Greene - Een steegje achter Edgware RoadDe verhalen zijn eerder ... »
 
 
 
 
 

Peter van Eerdenburg
Peter van Eerdenburg
Een uitgelezen selectie spannende en lachwekkende verhalen en in elk geval: zeer de moeite waard!Zeven nieuwe torpedojagers varen zich tot schroot,Tussen ach... »
 
 
 
 
 

Schokkend ... nogal!
Schokkend ... nogal!
Hoeveel manieren zijn niet bedacht en uitgevoerd om iemand van het leven te beroven of de stuipen op het lijf te jagen? De moordHet huis van de rechterDe sei... »
 
 
 
 
 

Moord op eigen bodem
Moord op eigen bodem
 »
 
 
 
 
 

Stemmen uit het verleden
Stemmen uit het verleden
Eerbetoon aan bekende stemacteurs uit het verleden.Uit het dagboek van een arts,Waarom doet u dat?,De verstandige portier,Het geheim van Monsieur Bonneval,Li... »