Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Doel
Doel
Wereldwijd vijf miljoen exemplaren verkocht<br/><br/>Het doel heeft het managementdenken in de westerse wereld veranderd. Goldratt werd door het tijdschrift ... »
 
 
 
 
 

De race
De race
De race gaat over de vraag hoe we onze concurrentiepositie kunnen verbeteren. Ook al lijkt er nu nog geen vuiltje aan de lucht, altijd bestaat het gevaar dat... »
 
 
 
 
 

De race
De race
 »
 
 
 
 
 

Het doel
Het doel
<p>Wereldwijd twee miljoen exemplaren verkocht!</p><p>Geschreven als een spannende detective-verhaal is Het doel een boek dat het managementdenken in de west... »
 
 
 
 
 

Is geen toeval
Is geen toeval
Alex Rogo heeft een prima jaar achter de rug. Hij si verantwoordelijk voor drie bedrijven en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Dan komt de raad van b... »
 
 
 
 
 

Noodzakelijk, maar niet voldoende
Noodzakelijk, maar niet voldoende
In deze vierde businessroman van Eli Goldratt zien we hoe het management van een groot ERP-softwarehuis worstelt met de enorme druk die er door de beurs op h... »
 
 
 
 
 

Goldratt box: Het Doel, Het is geen toeval, De zwakste schakel
Goldratt box: Het Doel, Het is geen toeval, De zwakste schakel
De klassiekers van Eliyahu M. Goldratt nu in de verniewde uitgave. Van €72,50 voor €45,-<br/><br/> <br/><br/>In Het is geen toeval past Goldratt zijn beper... »
 
 
 
 
 

Het is geen toeval
Het is geen toeval
Alex Rogo heeft een prima jaar achter de rug: hij werd benoemd tot tweede man op divisieniveau van UniCo en is verantwoordelijk voor drie onlangs geacquireer... »
 
 
 
 
 

Het doel
Het doel
Het doel heeft het managementdenken in de westerse wereld veranderd. Goldratt werd door het tijdschrift Fortune uitgeroepen tot `goeroe van de industrie en d... »
 
 
 
 
 

Het hooibergsyndroom
Het hooibergsyndroom
Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels en klemmen van de dataverwerking. Hij bea... »