Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Roet in het eten
Roet in het eten
Een heerlijk voorleesboek voor kinderen in de leeftijd 4-7 jaar<br/>Aantrekkelijk formaat<br/><br/>Lisa van zeven en Dirk van zes ontmoeten een merkwaardige ... »
 
 
 
 
 

Funny in het bos
Funny in het bos
In het bos waar Eva, Carolien en Pieter rijden komen ruiterpaden. Hiervoor moeten ze een examen doen. Maar of dat zal lukken? »
 
 
 
 
 

Tim en de gouden kuikens
Tim en de gouden kuikens
Tim houdt van zijn kippen Van Spikkel Bruintje Legje Tokje en van Roodkam de haan. Op een dag is Spikkel weg. Waar kan ze zijn? Tim zet een bakje voer bij de... »
 
 
 
 
 

Tim en zijn kippen
Tim en zijn kippen
Tim zorgt voor zijn kippen. Dat vindt hij leuk. Hij ontdekt hoe slim de kippen zijn. En wat ze kunnen. Twee kippen leggen voor het eerst een ei. Ze kunnen no... »
 
 
 
 
 

Ontmoeting in de nacht
Ontmoeting in de nacht
Na de zomervakantie beginnen de vrienden Celeste, Kim, Jan en Hugo aan een nieuw avontuur: de brugklas! <br/><br/>Celeste is met haar familie op vakantie in ... »
 
 
 
 
 

Daan durft
Daan durft
Daan zit in groep 5 en wordt geplaagd door Ricardo. Als Ricardo ook nog eens in zijn straat komt wonen, loopt Daan weg. Iedereen helpt met zoeken. Ook juf El... »
 
 
 
 
 

Fleur en Thomas
Fleur en Thomas
 »
 
 
 
 
 

Tim redt zijn kippen
Tim redt zijn kippen
leesladder »