Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lassa vijf
Lassa vijf
 »
 
 
 
 
 

Lassa alfabet
Lassa alfabet
Leer de letters van het alfabet met deze leuke Lassa-kubus. Als de kubus binnenstebuiten is, leer je alle kleuren.<br/> <br/>Voor groep 1-3<br/><br/>1) Vouw ... »
 
 
 
 
 

Lassa doet boodschappen
Lassa doet boodschappen
Na een bezoek je aan de bakker en de groenteboer zit Lassa’s mandje bijna vol.<br/>Maar ze heeft nog meer op haar lijstje staan.Dat wordt smullen thuis!<br/... »
 
 
 
 
 

Handboek gezondheidsrecht
Handboek gezondheidsrecht
Deze achtste druk van Handboek gezondheidsrecht bevat een uitgebreide analyse van alle belangrijke thema's binnen het gezondheidsrecht. Het boek opent met ee... »
 
 
 
 
 

Lassa-pop
Lassa-pop
 »
 
 
 
 
 

Klankboek van Lassa
Klankboek van Lassa
Klanken gaan vooraf aan de eerste woordjes. In het Klankboek van Lassa staan klanken als boe, ùùùh, kssst, aha en òòòhhh. De prenten nodigen peuters ui... »
 
 
 
 
 

Lassa krijgt bezoek
Lassa krijgt bezoek
<p>Hond komt op bezoek. Maar oei, wat een rommel in huis!</p><p>Lassa gaat gauw opruimen, schoonmaken en wassen. Konijn en poes helpen haar. Als alles klaar ... »
 
 
 
 
 

Lassa spelletjes
Lassa spelletjes
Een cd-rom vol uitdagende spelletjes met verrassingen; goed voor veel speel- leerplezier!
Lassa en Konijn belanden spelenderwijs in allerlei vrolijke situat... »
 
 
 
 
 

Lassa klok en kalender
Lassa klok en kalender
Beleef de dag met Lassa en leer de kloktijden die bij de belangrijke momenten van de dag horen. En de maanden van het jaar, de dagen van de week en de seizoe... »