Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ook voor de heidenen
Ook voor de heidenen
Ook voor heidenen, ds. E. Venema1. Christus en de Samaritaanse vrouw (Johannes 4:7a)Christus moest door Samaria gaan om bij de Jakobsbron een zondige,Samarit... »
 
 
 
 
 

Dagboeken pakket
Dagboeken pakket
 »
 
 
 
 
 

Onbegrepen wegen
Onbegrepen wegen
Kanselserie deel 1.Onbegrepen wegen, Ds. E. VenemaWat kunnen er veel raadsels en zorgen in het leven zijn. De HEERE leidt Zijn volk langs onbegrepen wegen, z... »
 
 
 
 
 

Oud- en Nieuwjaar
Oud- en Nieuwjaar
Oud- en Nieuwjaar met rouwpreek Ds. E. Venema 1. Het boek der herinnering (Genesis 31 vers 13a)Jakob was bemoedigd bij Bethel. Daar lag hij onder een open he... »
 
 
 
 
 

Kerstfeest
Kerstfeest
Preek 1: (deze preek is bijzonder aansprekend)Adventslicht in de gevangenpoort‘Dies kocht ik van Hanameël, mijns ooms zoon, het veld, dat bij Anathoth is... »
 
 
 
 
 

Pasen
Pasen
Maria Magdalena weent bij een leeg graf over een missende Bruidegom. Naar haar bevatting zal Hij nooit terugkomen. Ze heeft Hem door de dood verloren en denk... »
 
 
 
 
 

Het geloof beproefd
Het geloof beproefd
Preek 1. Een nacht met Petrus op de golven (Matthéüs 14:29)Petrus’ geloof werd beproefd toen hij op de golven wandelde. Ziende op de golven, dreigde hij ... »