Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Team klassenmanagement
Team klassenmanagement
Leraren hebben diverse rollen: instructeur, coach, organisator, relatiebouwer en nog veel meer. Het is de combinatie van deze rollen in één persoon die de ... »
 
 
 
 
 

Coöperatief vergaderen
Coöperatief vergaderen
<p>Woon je graag vergaderingen bij? Leer je op de vergadering je collega’s beter kennen en ga je ze meer waarderen? Zorgt het gesprek op de vergadering erv... »
 
 
 
 
 

TeamBouwers
TeamBouwers
Als leerlingen in staat zijn en gemotiveerd zijn om in teams samen te werken gebeurt er iets heel bijzonders: ieder presteert beter! Leerlingen vinden het le... »
 
 
 
 
 

Zet ze aan het werk
Zet ze aan het werk
<p>Zet ze aan het werk</p><p> </p><p>Vergaderen is saai, hoor je vaak. Maar waarom zou het saai zijn als je samen iets wilt bereiken? Waarschijnlijk omdat d... »
 
 
 
 
 

De kracht van meervoudige intelligentie
De kracht van meervoudige intelligentie
Dit boekje geeft een kort overzicht van de toepassing van Meervoudige Intelligentie op school. Na een algemeen hoofdstuk worden alle intelligenties behandeld... »
 
 
 
 
 

Teamspirit
Teamspirit
Teamspirit bevordert de sfeer, de onderlinge verbondenheid en indirect de schoolresultaten. Deze uitgave bevat allerlei activiteiten die de veiligheid voor i... »
 
 
 
 
 

Coöperatief vergaderen voor professionals
Coöperatief vergaderen voor professionals
Voor Professionals<br/>Woont u graag vergaderingen bij? Leert u op de vergadering uw collega's beter kennen en gaat u ze meer waarderen? Zorgt het gesprek op... »