Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cadeautje hoort erbij display
Cadeautje hoort erbij display
Doeschka Meijsing die voor haar roman Over de liefde niet alleen de ako Literatuurprijs maar ook de F. Bordewijkprijs en de Opzij Literatuurprijs ontving kee... »
 
 
 
 
 

Beste vriend
Beste vriend
De beste vriend van de mens is de hond. Toch lijkt de hoofdpersoon in de verhalen die Douschka Meijsing onder de titel <i>Beste vriend</i> heeft verzameld zi... »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
Een bloedstollende historische roman over een eigenwijze abt uit Groningen die ten strijde trekt tegen het onrecht ndash al moet hij daarvoor te voet naar Ro... »
 
 
 
 
 

Beer en Jager
Beer en Jager
Literaire Juweeltjes. Literair Juweeltje van september, geschreven door Doeschka Meijsing.... »
 
 
 
 
 

De dagboeken
De dagboeken
Tussen 1961 en 2009 hield Doeschka Meijsing een dagboek bij. Ze deed verslag van haar verliefdheden en van haar vriendschappen, van de reizen die ze maakte e... »
 
 
 
 
 

Liefdevolle rivaliteit
Liefdevolle rivaliteit
‘Op de vooravond van je vertrek naar Italië, even van mij een afscheidsgroet. Ik vind het een beetje droevig dat je gaat. Maar misschien zien wij elkaar i... »
 
 
 
 
 

100 % Chemie
100 % Chemie
 »
 
 
 
 
 

Rudy kaousbroek
Rudy kaousbroek
 »
 
 
 
 
 

Het kauwgomkind
Het kauwgomkind
Vier jaar na het verschijnen van haar roman Over de liefde, die werd bekroond met de AKO Literatuurprijs, de F. Bordewijkprijs en de Opzij Literatuurprijs, z... »