Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Monsters en co - Geen grap!
Monsters en co - Geen grap!
Chaos op de Griezelvloer: de monsters moeten tieners en horrorliefhebbers bang maken in plaats van kleine kinderen! Wie heeft alles in de war geschopt? »
 
 
 
 
 

WALL-E - WALL-E ruimt op
WALL-E - WALL-E ruimt op
Als WALL-E thuiskomt met nieuwe schatten, blijkt hij geen ruimte meer te hebben in zijn trailer. Tijd om op te ruimen! Maar wat kan hij wegdoen...? »
 
 
 
 
 

Frozen
Frozen
Het koninkrijk Arendelle is door de toverkracht van Prinses Elsa in een ijswereld veranderd. Elsa is de bergen in gevlucht, bang voor haar eigen mysterieuze ... »
 
 
 
 
 

WALL-E - Botsing in de ruimte
WALL-E - Botsing in de ruimte
Het ruimteschip Axiom koerst recht op Saturnus af... Kan EVE een botsing voorkomen? »
 
 
 
 
 

Cars 3
Cars 3
Piston Cup-winnaar Bliksem McQueen staat voor de grootste uitdaging in zijn carrière. Een nieuwe generatie racewagens - de Next Gens - winnen race na race. ... »
 
 
 
 
 

The Incredibles - De mode volgens Edna
The Incredibles - De mode volgens Edna
Als de Onzichtbare Man Edna Mode vraagt om een kostuum voor haar te ontwerpen, levert dat wat ontwerpproblemen op. »
 
 
 
 
 

The Incredibles
The Incredibles
Bob Parr en zijn vrouw Helen behoorden vroeger tot de groep van 's werelds grootste misdaadbestrijders. Levens redden en het kwaad bestrijden was hun dagelij... »
 
 
 
 
 

Olaf’s Frozen avontuur
Olaf’s Frozen avontuur
Het is het eerste vakantieseizoen sinds de hekken in Arendelle opnieuw geopend zijn. Anna en Elsa geven een verrassingsfeest voor de hele stad. Maar als de d... »
 
 
 
 
 

The Jungle Book
The Jungle Book
Als de ouders van Mowgli hem achterlaten in de jungle wordt hij opgevoed door een roedel wolven. Maar als de tijger Shere Khan in de jungle wordt gesignaleer... »