Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Traan
Traan
 »
 
 
 
 
 

TERUG NAAR DIEVENSCHOOL
TERUG NAAR DIEVENSCHOOL
Rolf komt uit een familie vol dieven. Zijn vader stuurde hem naar de dievenschool. Maar Rolf liep daar weg in het eerste verhaal. Hij keerde er in het tweede... »
 
 
 
 
 

De 5e Boog
De 5e Boog
Zomervakantie. Vijf jongeren. Ze denken dat ze op kamp gaan, maar zijn... »
 
 
 
 
 

Onder de sterren
Onder de sterren
nachtverhalen voor wie nog niet naar bed wil. Onder de sterren is een bijzonder en knus voorleesboek, voor alle... »
 
 
 
 
 

Kaat Piraat
Kaat Piraat
 »
 
 
 
 
 

Het griezelfeest
Het griezelfeest
Toon is jarig. Loes mag op zijn feest komen. Ze gaat op zoek naar de wc. Dan verdwaalt ze in het grote huis. Ze komt vast te zitten in een donkere kamer. Er ... »
 
 
 
 
 

De tas
De tas
Diederik en Emma moeten nablijven. Ze ontdekken op het schoolplein een tas vol geld. Van wie is al dat geld? Zit er een dief op school? Moeten ze ermee naard... »
 
 
 
 
 

Acht negen tien, ik kom!
Acht negen tien, ik kom!
...acht, negen en tien. Wie niet weg is, is gezien. Waar zitten Kaat, Saar en Tom verstopt? Rik vindt Saar niet. Ze zoeken haar samen. Ze kijken in elk hoekj... »
 
 
 
 
 

Niet voor watjes
Niet voor watjes
Toon en Sil zijn op de kermis.<br/>Toon wil niet in de molen.<br/>En de schiettent is ook maar suf.<br/>Dat is voor watjes.<br/>'Ik wil gevaar', zegt hij sto... »
 
 
 
 
 

Chronisch genezen
Chronisch genezen
Alles in Dirk Nielandts leven liep op rolletjes tot multiple sclerose bij hem werd vastgesteld. De diagnose sloeg in als een bom. Het was het begin van een k... »