Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het koosjere mes
Het koosjere mes
Toen Dick Houwaart de 80-jarige leeftijd naderde dacht hij, ga eens opschrijven wat een mens dan denkt,<br/>voelt zegt,overweegt, bepeinst en nog veel meer.... »
 
 
 
 
 

Mijn vrouw is dood
Mijn vrouw is dood
Mijn vrouw is dood. Op maandag 13 december 2010 overleed zij vroeg in de morgen. Ze was twee entachtig jaar, twee maanden en negen dagen oud. Woensdag 15 dec... »
 
 
 
 
 

Even omkijken
Even omkijken
In EVEN OMKIJKEN, een leven lang praten en schrijven over oorlog, politiek, religie en nog enkeleandere zaken kijkt de bekende journalist en auteur Dick Houw... »
 
 
 
 
 

Dagboek van een oude man
Dagboek van een oude man
Oud worden is niet erg. Oud zijn is niet om bang voor te zijn. Oud zijn kan ook vreugdevol zijn. De oude dag kan ook een feest zijn. Grijze haren vormen een ... »
 
 
 
 
 

Dick Houwaart
Dick Houwaart
De Tweede Wereldoorlog en de bezetting van Nederland door de nazi's tussen mei 1940 en mei 1945 trekken een diep spoor door de levens van mensen. Soms tot ti... »
 
 
 
 
 

Christendom een uit de hand gelopen Joodse ruzie
Christendom een uit de hand gelopen Joodse ruzie
Kunnen een Joodse publicist en een christelijk theoloog wel echt met elkaar in debat gaan? En met elkaar op het scherp van de snede van gedachten wisselen ov... »