Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een gewaarschuwd man
Een gewaarschuwd man
Jonathan Derry is een leraar natuurkunde wiens carrière en huwelijk enigszins in het slop zijn geraakt. Plotseling verneemt hij het nieuws van de zelfmoordp... »
 
 
 
 
 

Onderzoek
Onderzoek
 »
 
 
 
 
 

Dodelijk web
Dodelijk web
Jammer genoeg zijn sterfgevallen bij de paardenraces geen uitzondering. Drie op een middag was echter wel zo ongebruikelijk dat er meer dan één wenkbrauw b... »
 
 
 
 
 

Peitsche
Peitsche
Peitsche »
 
 
 
 
 

Fatale finish
Fatale finish
 »
 
 
 
 
 

Klopjacht
Klopjacht
Beveiligingsbeambte Gene Hawkins is met fikse tegenzin aan zijn vakantie begonnen. Maar meteen de eerste dag al nodigt zijn baas hem uit voor een boottochtje... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
Sporen »
 
 
 
 
 

Moordbaan
Moordbaan
Dankzij de gloedvolle pleidooien van advocaat Geoffrey Mason belandt de gewelddadige Julian Trent achter de tralies. Op dat moment heeft hij er geen vermoede... »
 
 
 
 
 

Bonecrack
Bonecrack
This thriller, set in Newmarket, centres around Neil Griffon who is abducted by two ruthless men. When he is set free he is the victim of vicious threats, we... »
 
 
 
 
 

Under Orders
Under Orders
Sadly death at the races is not uncommon. However three in a singleafternoon was sufficiently unusual to raise more than an eyebrow. Its thethird death on Ch... »