Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

display nijntje cadeauboekjes bloemen voor moeder pluis
display nijntje cadeauboekjes bloemen voor moeder pluis
Moeder pluis is dol op bloemen en ze vertelt de bloemennamen aan nijntje.Vandaag is het een speciale dag. Nijntje geeft haar moeder de mooiste bloemen dieze ... »
 
 
 
 
 

nina handpop
nina handpop
Voorlezen wordt nog leuker en interactiever met deze nina handpop. Vertel het<br/>verhaal uit het boek 'nijntje en nina' en zoek samen met nina naar de plaat... »
 
 
 
 
 

Koningin Nijntje
Koningin Nijntje
Nijntje heeft een heel bijzondere droom. Ze droomt dat ze koningin is van konijnenland en in een mooi paleis woont. Ze knipt linten door en alle konijnen zwa... »
 
 
 
 
 

Opstaan kleertjes aan
Opstaan kleertjes aan
Het is tijd om op te staan nijntje! Beweeg de schuifjes om te zien welke kleertjes nijntje aantrekt. Op het schuifje staat een vraag, het antwoord wordt zich... »
 
 
 
 
 

Nijntje danst
Nijntje danst
Als juf nijn een dansje leert, kan nijn niet wachten tot ze thuis is om het ook aan vader en moeder pluis te laten zien. Vader en moeder vinden het zo leuk, ... »
 
 
 
 
 

wat hoort erbij, nijntje?
wat hoort erbij, nijntje?
Wat zie je bij nijntje op school? Waar hoort de zonnebril bij? Draai aan de draaischijf en zoek zo het juiste plaatje op de pagina. Een stevig kartonboek voo... »
 
 
 
 
 

Nijntje gaat slapen
Nijntje gaat slapen
nijntje kussenboek mon liver d'oreiller
nijntje gaat slapen miffy va dormir
wasbaar lavable
Beleef samen met nijntje het slaapritueel Na het eten in bad en d... »
 
 
 
 
 

Snuffie is zoek
Snuffie is zoek
Vrouwtje is erg ongerust; snuffie is zoek! Toen ze vanmorgen lekker in het bos aan het wandelen waren, is snuffie zoekgeraakt. Vrouwtje is erg verdrietig en ... »